Joi, 28 martie 2024 - 9:28:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pilotul militar iordanian, incendiat de viu. Iordania o va executa pe islamista irakiană a cărei eliberare era cerută de SI


4 februarie 2015

Grupul terorist SI a difuzat o înregistrare video în care pilotul militar iordanian este incendiat de viu/ Iordania o va executa pe islamista irakiană a cărei eliberare era cerută de SI .

Organizaţia teroristă sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria) a prezentat o înregistrare video în care un bărbat apare închis într-o cuşcă, după care este incendiat.

Grupul terorist susţine că ostaticul executat este Maaz al-Kassasbeh, pilotul militar iordanian capturat după prăbuşirea avionului de vânătoare F-16 în Siria pe 24 decembrie 2014. Guvernul Iordaniei a confirmat asasinarea pilotului militar, precizând că execuţia extrajudiciară a avut loc pe 3 ianuarie.

Iordania o va executa miercuri pe islamista irakiană Sajida al-Rishawi, condamnată la moarte, după ce grupul terorist Stat Islamic a confirmat uciderea unui pilot militar iordanian, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de Sky News.

Potrivit unor surse oficiale, mai mulţi deţinuţi condamnaţi pentru terorism, inclusiv Sajida al-Rishawi, ar urma să fie executaţi miercuri.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro