Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 11:40:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Becali află în 31 martie dacă va eliberat condiţionat din penitenciar


12 martie 2015

Contestaţia procurorilor la decizia de săptămâna trecută a Judecătoriei Medgidia care a admis solicitarea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă va fi judecată în 31 martie, au decis, miercuri, magistraţii Tribunalului Constanţa.

Tribunalul Constanţa a stabilit ca în 31 martie să se judece contestaţia înaintată de procurorii anticorupţie împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia, care a admis, vineri, solicitarea de eliberarea condiţionată depusă de Gigi Becali, scrie MEDIAFAX.

Dosarul de eliberare condiţionată a lui Gigi Becali a ajuns la Judecătoria Medgidia, după ce a fost prezentat unei comisii pentru liberarea condiţionată din penitenciar, iar după analizarea dosarului, membrii acesteia au decis că omul de afaceri întruneşte condiţiile pentru a fi pus în libertate.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşi


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro