Vineri, 29 martie 2024 - 8:16:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu


15 martie 2015

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu. Edilul este suspectat de trafic de influenţă. Sentinţa a fost dată în dosarul de corupţie al ministrului Darius Vâlcov. Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost reţinut sâmbătă de procurorii DNA, pentru 24 de ore, în dosarul în care a fost pus sub acuzare şi ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov.

Minel Prina a fost reţinut pentru acuzaţii similare cu cele aduse lui Darius Vâlcov, pentru perioada în care a fost primar la Slatina: contracte cu dedicaţie şi mită - procent din contracte. 

Actualul primar Florin Minel Prina era viceprimarul lui Darius Vîclov, în perioada din care datează mita de 2 milioane de euro de care-l acuză DNA.
 
Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, este urmărit penal pentru trafic de influenţă. Procurorii îl acuză că în perioada în care a fost primar al oraşului Slatina a dat contracte cu dedicaţie şi a luat mită 2 milioane de euro.
Vâlcov a fost aşteptat de anchetatori la ieşirea dintr-o emisiune TV, apoi a fost escortat până la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro