Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:07:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Laura Voicu, avocata Alinei Bica, vrea să conducă Baroul Bucureşti


29 martie 2015

Laura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT Alinei Bica, şi-a anunţat candidatura pentru şefia Baroului Bucureşti, fiind nemulţumită de conducerea actuală, informează ziuanews.ro.

""Azi mi-am depus candidatura pentru demnitatea de decan al Baroului Bucureşti. Astept cu interes validarea/ invalidarea acesteia. Sănătate şi libertate!", a scris Laura Voicu pe pagina sa de Facebook.

Laura Voicu a fost reţinută o noapte în arest de către DNA. Ulterior, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca aceasta să fie cercetată în libertate sub control judiciar, în dosarul în care este acuzată de pentru săvârşirii infracţiunilor de favorizare a făptuitorului şi instigare la infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi.

Pe lângă Alina Bica, clienţii săi au fost şi fraţii Vasile şi Nuţu Cămătaru, Ovidiu Tender, denunţătorul Alinei Bica sau Silviu Duduta, cunoscut drept un locotenet al camătarilor.

Până în acest moment, pentru conducerea Baroului Bucureşti şi-au mai depus candidaturile şi avocaţii Daniel Fenechiu şi Florin Stiolică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro