Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:59:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste zece mii de tigăi contrafăcute, de un milion de lei, confiscate în Portul Constanţa


21 aprilie 2015

Peste zece mii de tigăi, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de piaţă de aproximativ un milion de lei, au fost confiscate în Portul Constanţa, bunurile fiind importate din China de către o firmă din Giurgiu, transmite Mediafax.
   
Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au verificat, la sfârşitul săptămânii trecute, la rampa din Portul Constanţa, un container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Giurgiu.
   
Ei au descoperit aproape 10.500 de tigăi care purtau însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute.
   
Bunurile, cu o valoare de aproximativ un milion de lei dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul produselor originale, au fost confiscate de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit în acest caz dosar penal pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro