Joi, 28 martie 2024 - 5:36:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hoţi care furau din depozite de pe Centura Capitalei, prinşi de poliţişti


30 aprilie 2015

Nouă persoane suspectate că furau din depozite de Centura Capitalei au fost prinse de poliţiştii din Ilfov şi Teleorman, miercuri, fiind reţinute, potrivit unui comunicat al Poliţiei ilfovene.

Cei nouă suspecţi au fost reţinuţi în urma celor zece percheziţii efectuate miercuri dimineaţă, de poliţiştii de investigaţii criminale din Ilfov şi Teleorman, pe raza celor două judeţe şi a municipiului Bucureşti.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză, în perioada noiembrie 2014 - prezent, prin tăierea gardului împrejmuitor şi a pereţilor metalici de la depozitele situate pe Şoseaua Naţională de Centură Bucureşti, ar fi pătruns în acestea, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 350.000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite mai multe scule electrice şi alte articole folosite în construcţii, aparate electronice precum şi alte bunuri, ce urmează a fi restituite persoanelor vătămate.

Nouă persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri iar în urma probatoriului administrat, acestea au fost reţinute de către poliţişti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro