Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:27:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bica şi Videanu au primit veşti bune de la magistraţi


16 iunie 2015

Fosta şefă D.I.I.C.O.T., Alina Bica va fi cercetată sub control judiciar în dosarul ”Bica 2”, ea scăpând astfel de arestul la domiciliu, informează B1 TV.

Magistraţii au dat o hotărâre favorabilă şi în cazul lui Adriean Videanu, care poate părăsi România cât timp se află la ”Târgul de marmură” din Italia, care se desfăşoară între 17-22 iunie.

Alina Bica este judecată în acest dosar pentru că a luat mită un teren, în schimbul intervenţiilor pentru despăgubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender în dosarul în care este judecat şi pentru abuz în serviciu în cazul lui Videanu.

Dosarul "Bica 2" a fost disjuns din cel în care fosta şefă a DIICOT a fost trimisă în judecată, în 15 decembrie 2014, pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, împreună cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro