Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:58:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova: Liderul sindicatului angajaţilor Apa Nova a ieşit de la audieri de la DNA


5 octombrie 2015

Liderul sindicatului angajaţilor Apa Nova Bucureşti, Nicolae Turcuman, a declarat, luni, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, că nu ştie nimic despre acuzaţiile din acest dosar, punctând că are doar calitatea de martor.

Nicolae Turcuman, care a fost citat să se prezinte la DNA, a fost audiat de procurorii anticorupţie timp de aproximativ o oră şi jumătate, iar la ieşirea din sediul instituţiei a declarat că este 'doar martor' în dosar şi că nu ştie nimic despre acuzaţiile de cumpărare de influenţă şi trafic de influenţă.

În referatul DNA cu propunerea de arestare preventivă a lui Costin Berevoianu, Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu este redată o convorbire purtată în data de 21 august între Nicolae Turcuman, şi un anume Florin, cel dintâi afirmând că a venit DNA-ul ''peste noi'' pentru a ridica documente, iar cel din urmă spunând că ''odată şi odată tot trebuia să vină''.

Întrebat ce fel de documente voiau să pună la punct angajaţii companiei după ce procurorii DNA au ridicat acte de la Apa Nova, Turcuman a răspuns că nu ştie.

La sediul DNA Ploieşti era aşteptată să se prezinte tot în calitate de martor şi Lavinia Săniuţă, director general al Apa Nova. Ea nu a mai ajuns în faţa procurorilor, familia acesteia anunţând că a fost transportată la spital.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro