Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:14:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şase poliţişti de la Permise, luaţi pe sus de mascaţi


28 octombrie 2015

Şase poliţişti suspectaţi de fapte de corupţie au fost ridicaţi şi vor fi audiaţi, miercuri, în urma unor percheziţi făcute la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bistriţa-Năsăud şi la două posturi de poliţie din judeţ.

Surse din Direcţia Generală Anticorupţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii au descins la posturile de Poliţie din localităţile Maieru şi Parva, cinci agenţi de poliţie fiind suspectaţi că ar fi cerut bani unor şoferi pentru a nu-i amenda sau pentru a nu le reţine permisele de conducere ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie.

Cei cinci poliţişti şi un subofiţer de la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bistriţa-Năsăud, suspectat că ar fi implicat în emiterea frauduloasă a unor permise de conducere, urmează să fie audiaţi de procurorii Parchetului Tribunalului Bistriţa.

Percheziţiile au fost făcute de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, împreună cu procurorii Parchetului Tribunalului Bistriţa-Năsăud.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro