Joi, 25 aprilie 2024 - 3:22:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


An nou de coşmar în Dubai


31 decembrie 2015

Un incendiu masiv a izbucnit, în seara de revelion, într-un hotel situat în centrul oraşului Dubai, în Emiratele Arabe Unite, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, a anunţat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters. Ceremoniile de Anul Nou se vor desfăşura în continuare, au anunţat autorităţile din Dubai.

"Incendiul a izbucnit la etajul 20 al Hotelului Address", a transmis Guvernul emiratului Dubai, potrivit postului WTVR. "Patru grupuri de echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiului", precizează Guvernul regional.

Hotelul, din categoria "cinci stele premium", are 200 de camere simple sau duble şi 600 de apartamente. Anterior, surse citate de ABC News afirmau că focul afectează un bloc rezidenţial.

Incendiul a cuprins circa 20 de etaje ale imobilului situat lângă celebrul turn Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, având 828 de metri.

Fragmente ale clădirii desprinse de foc îngreunează operaţiunile serviciilor de pompieri. Nu este clar care este sursa incendiului.

Michelle Duque, care se află în vizită în Dubai, a declarat pentru BBC: "Dintr-o dată am văzut un val mare de fum între Kalifa şi hotel. Flăcările s-au extins foarte repede şi după aceea am văzut că hotelul Adress era acoperit de flăcări".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro