Vineri, 29 martie 2024 - 2:57:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dosar penal pentru un chirurg care şi-a atacat un coleg cu bisturiul


17 ianuarie 2016

Un chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Râmnicu Vâlcea este cercetat de poliţişti şi procurori după ce a atacat cu un bisturiu, în sala de operaţie, un alt medic chirurg, care a avut ulterior nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Medicul Constantin Ploscaru, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal după ce, sâmbătă, a atacat cu un bisturiu un alt chirurg în incinta unităţii sanitare, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse judiciare.

Conform surselor citate, între cei doi medici a izbucnit un conflict ca urmare a unor neînţelegeri mai vechi, iar chirurgul Constantin Ploscaru şi-a atacat colegul chiar în sala de operaţie.

Bisturiul cu care chirurgul Constantin Ploscaru l-a atacat pe colegul său a trecut pe lângă artera carotidă, rănindu-l pe acesta.

Medicul atacat, Emil Bărbulescu, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar până la ora transmiterii acestei ştiri nu a depus plângere la Poliţie, însă, cu toate acestea, în urma incidentului, chirurgul Constantin Ploscaru a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Vâlcea.

Cazul a fost preluat de un procuror.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro