Joi, 28 martie 2024 - 12:50:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prinţul Paul şi Remus Truică rămân în arest la domiciliu


3 februarie 2016

Prinţul Paul, omul de afaceri Remus Truică şi avocatul Robert Roşu rămân în arest la domiciliu după ce Curtea de Apel Braşov a decis, marţi, prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii preventive faţă de aceştia

Cei trei au venit la Curtea de Apel Braşov în jurul orei 14.00, când instanţa s-a pronunţat în ceea ce priveşte prelungirea mandatului de arestare la domiciliu. La ieşirea din sala de judecată, întrebat cum se simte în arest la domiciliu, prinţul Paul a răspuns: "Foarte bine, pentru că avem un prinţ mic şi frumos, Carol Ferdinand".

Cei trei inculpaţi au fost prezenţi la Curtea de Apel Braşov şi luni, când au fost audiaţi aproximativ patru ore

Remus Truică este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare a banilor, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită.

În acelaşi dosar, prinţul Paul este cercetat de cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu, iar fostul jurnalist Dan Andronic, de constituirea unui grup infracţional organizat, în forma aderării, şi complicitate la trafic de influenţă.

Totodată, avocatul Robert Roşu este cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, complicitate la spălarea banilor şi la abuz în serviciu, Marius Marcovici, de constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi spălarea banilor, iar Claudiu Mateescu, de constituirea unui grup infracţional organizat, în forma aderării, şi complicitate la trafic de influenţă.

Dan Andronic, Claudiu Mateescu şi Marius Marcovici sunt cercetaţi sub control judiciar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro