Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:06:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un român, printre victimele atacului din Tel Aviv de marţi seara


9 martie 2016

Un român a fost rănit în atentatele care au avut loc marţi seara în Israel, el fiind în prezent internat în spital şi într-o stare stabilă, a informat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Printre persoanele rănite în atentatul care a avut loc în seara zilei de 8 martie 2016 la Tel Aviv se află şi un cetăţean român, care în prezent este internat într-un spital din capitala Statului Israel, în stare stabilă. Ambasada României la Tel Aviv este în legătură permanentă cu spitalul, pentru a oferi asistenţă consulară, în situaţia în care acest lucru se va impune", a infromat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe.

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite prin înjunghiere în trei atentate comise marţi în oraşele israeliene Jaffa ( în apropiere de TeL Aviv), Ierusalim şi Petah Tikvah.

Un militant palestinian a înjunghiat mortal un cetăţean israelian în Portul Jaffa, teroristul fiind împuşcat mortal de serviciile de securitate israeliene.

În acelaşi atac au fost înjunghiate alte şase persoane, spitalizate cu răni moderate. Un incident similar a avut loc în centrul vechi al oraşului Ierusalim, o persoană fiind grav rănită de un militant palestinian.

Alte două persoane au fost rănite prin înjunghiere în orăşelul israelian Petah Tikvah.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro