Joi, 18 aprilie 2024 - 2:04:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


DNA cere arestarea lui Elan Schwartzenberg


30 mai 2016

Procurorii DNA au cerut instanţei arestarea în lipsă a omului de afaceri Emilian (Elan) Schwartzenberg, au declarat luni pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, cererea de arestare a fost formulată în dosarul disjuns din cel al fostului primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre şi urmează a fi discutată de instanţă pe data de 9 iunie.

Procurorii DNA au dispus, în dosarul în care fraţii Radu şi Alexandru Mazăre au fost trimişi în judecată, disjungerea în vederea continuării cercetărilor faţă de Emilian (Elan) Schwartzenberg, se arată în rechizitoriul întocmit în cauză.

Conform documentului, procurorii continuă cercetările faţă de Emilian Schwartzenberg sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la dare de mită, în vederea stabilirii justificării reale a tuturor transferurilor sumelor de bani primite de societatea sa de la două firme cipriote.

Procurorii anticorupţie arată în rechizitoriu că Schwartzenberg a acţionat ca un "liant" între omul de afaceri Avraham Morgenstern şi fostul primar al Constanţei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro