Joi, 25 aprilie 2024 - 10:05:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Traficul pe Transalpina, închis între Novaci şi Obârşia Lotrului din cauza zăpezii


8 octombrie 2016

Traficul pe DN 67C, Transalpina, între Novaci şi Obârşia Lotrului a fost închis, sâmbătă după-amiază, din cauza zăpezii, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, începând cu ora 14.00, Transalpina a fost închisă între Novaci şi Obârşia Lotrului, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Salvamontiştii şi jandarmii din Gorj au intervenit, sâmbătă, pentru recuperarea a trei turişti străini aflaţi într-un microbuz care a rămas blocat pe Transalpina, din cauza vântului puternic şi a zăpezii.

Turiştii au sunat la Salvamont şi au anunţat că nu mai pot continua drumul, din cauză că microbuzul în care se aflau a rămas blocat pe Transalpina, în condiţiile în care în zonă este viscol. 

Două echipaje ale Serviciului de Drumuri Naţionale Târgu Jiu au intervenit, alături de salvamontişti şi jandarmi, pentru a-i ajuta pe turişti să ajungă în staţiunea Rânca.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţa, tot sâmbătă, că traficul pe DN 67C (Transalpina) este restricţionat între localităţile Rânca şi Obârşia Lotrului pentru autovehiculele neechipate corespunzător pentru condiţii de iarnă, din cauza zăpezii şi a vântului puternic.

În zonă, stratul de zăpadă depăşeşte cinci centimetri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro