Joi, 25 aprilie 2024 - 8:42:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Focuri de armă în Paris. Un bărbat a fost împuşcat


19 martie 2017

Mai multe focuri de armă s-au auzit în această dimineaţă în Paris, în zona terminalului Sud de pe Aeroportul Orly.

Incidentul sa avut loc la ora locală 6:55, când trei poliţişti au încercat să controleze un vehicul. Şoferul a ieşit din maşină fără acte de identitate, era înarmat şi a deschis focul.

Unul dintre poliţişti a fost rănit, iar suspectul a reuşit să fugă la bordul unui autoturism Clio pe care l-a abandonat mai târziu.

Poliţia ar fi stabilit o legătură între incidentul de la aeroport şi un alt incident de securitate care a avut loc sâmbătă dimineaţa în capitala Franţei, când un poliţist a fost rănit prin împuşcare de un individ, la Stains, în nordul regiunii pariziene.

În scurt timp după al doilea incident, de la aeroport, poliţiştii l-au localizat şi l-au împuşcat. S-a stabilit că are 40 de ani, este cetăţean francez şi era cunoscut serviciilor de securitate ca fiind un individ radicalizat religios.

Avea asupra sa un pistol şi o grenadă. De asemenea, poliţiştii încearcă să afle de ce după ce a ajuns pe aeroport a atacat un agent din patrula de securitate şi a încercat să-i ia arma.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului Orly, aerogara va rămâne închisă toată ziua şi este în prezent cercetată amănunţit de forţele antitero.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro