Vineri, 29 martie 2024 - 1:38:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un autocar cu tineri s-a răsturnat pe drumul dintre Râşnov şi Pârâul Rece - 17 persoane au fost rănite, cinci fiind în stare gravă


24 iunie 2017

Un autocar care transporta copii s-a răsturnat, vineri seara, pe DN 73A, în judeţul Braşov între Râşnov şi Pârâul Rece, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

În urma accidentului, 35 de persoane au fost rănite, iar printre victime se află şi copii. La faţa locului au ajuns nouă echipaje de salvare şi a fost activat planul roşu de intervenţie.

Surse medicale au declarat că, în urma evaluării la faţa locului, medicii au stabilit că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare şi cinci în stare gravă - trei au traumatisme faciale şi două au traumatisme de coloană.

Accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilului umed.

„Cred că am ajuns la un minut după accident. Se pare că a fost un potop înainte şi autocarul, plin de copii, a ajuns pe marginea drumului. Sunt încă persoane prinse sub autocar. S-a surpat marginea drumului, iar autocarul s-a răsturnat”, a declarat un martor.

ISU Prahova intervine la locul accidentului cu echipajul SMURD de la Sinaia, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi autospeciala de transport victime multiple

De asemenea, au fost trimise la faţa locului şi şapte echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fiind trimise echipaje medicale din Braşov, Covasna, Sibiu şi Prahova.

Potrivit unoer surse medicale, două dintre cele 40 de persoane aflate în autocar au rămas încarcerate, dar sunt conştiente. Celelalte persoane au fost scoase din maşină.

Autocarul s-a răstunat într-o parte, nu a căzut în prăpastie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro