Marţi, 19 martie 2024 - 7:44:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Amenzile usturătoare aplicate de inspectori pe litoral


22 iulie 2017

Inspectorii sanitar-veterinari au sancţionat, în urma controalelor făcute vineri, 13 unităţi de alimentaţie publică de pe litoral, printre care şi cinci restaurante, pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare şi nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiile de producţie, valoarea totală a amenzilor de 28.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al ANSVSA, inspectorii sanitar-veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017 au controlat, vineri, unităţi de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare şi comercializare a produselor alimentare.

Astfel, au fost verificate 38 de unităţi din Năvodari, Mamaia, Eforie, Costineşti şi Mangalia, iar în urma controalelor au fost descoperite deficienţe privind comercializarea produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar, nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiile de producţie şi etichetarea şi depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, 13 dintre aceseta fiind amendate.

“Pentru abaterile de la legislaţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, cinci restaurante, patru magazine alimentare, două unităţi tip fast food, un bufet şi un laborator cofetărie/patiserie au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 28.000 de lei”, se arată în comunicat.

De asemenea, inspectorii sanitar-veterinari au retras de la comercializare zece kilograme de produse alimentare cu diverse deficienţe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro