Joi, 28 martie 2024 - 11:37:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ninge în Moldova şi Transilvania


6 decembrie 2012

Iarnă în toată regula, în mai multe zone ale ţării. Ninge în nordul şi centrul Moldovei, dar şi în Transilvania. Au şi apărut primele probleme în trafic din cauza vremii. Trei oameni au ajuns la spital după ce o dubă a derapat din cauza poleiului şi s-a izbit violent de o altă maşină, în judeţul Suceava.

Iarna s-a instalat în judeţul Suceava. A nins aproape toată noaptea şi ninge şi la această oră. Stratul de zăpadă depăşeşte 30 de centimetri în zona de munte. Din cauza ninsorii, au apărut deja şi primele probleme în trafic.

Joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, un accident de circulaţie s-a produs pe drumul europeam 85. Din cauza polieului, o dubiţă a derapat şi a lovit în plin un autoturism. Trei persoane au fost duse la Spitalul Judeţean Suceava în stare gravă, după ce au fost descarcerate.

După impact, dubiţa s-a răsturnat de-a curmezişul şoselei, iar circulaţia a fost întreruptă mai multe zeci de minute.

Şoferul dubieţei a declarat că nu a mai putut să controleze dubiţa din cauza poleiului.

Meteorologii au emis o informare meteo de ninsori şi intensificări de vânt pentru data de 6 decembrie. De Moş Nicolae, va ninge în special în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali. Vântul va prezenta intensificări mai ales în regiunile estice şi la munte, cu viteze ce vor depăşi local 60 de km/h.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, în noaptea de miercuri spre joi, s-a acţionat cu un număr de 506 autoutilaje şi au fost răspândite peste 3.800 tone de materiale antiderapante şi 0,9 tone clorură de calciu pe sectoarele de drumuri naţionale unde au fost întregistrate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro