Joi, 25 aprilie 2024 - 2:05:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un avion a aterizat forţat în Prahova


8 decembrie 2012

Un localnic, din comuna prahoveană Măgureni, a sunat la 112 şi a anunţat că un avion s-a prăbuşit. Ulterior s-a aflat că avionul a aterizat forţat pentru că a rămas fără kerosen. Nu există victime.

Un motoplanor a aterizat forţat, sâmbătă, pe un câmp din apropierea localităţii prahovene Măgureni, pilotul şi însoţitorul acestuia scăpând nevătămaţi în urma incidentului.

Potrivit prefectului de Prahova, Marius Sersea, motoplanorul aparţine aerocubului din localitatea Băneşti, iar în momentul incidentului la bordul aparatului de zbor se aflau pilotul şi un însoţitor, care au scăpat nevătămaţi.

La rândul său, primarul localităţii Măgureni, Gheorghe Iarca, a spus că motoplanorul a aterizat la mai puţin de 200 de metri de case şi că, din informaţiile pe care le are, aparatul ar fi rămas fără combustibil.

La locul incidentului au ajuns echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fără a fi necesară intervenţuia acestora.

Aparatul de zbor a fost împins până la marginea unui drum, de unde urmează să fie ridicat şi dus la aerodromul din Băneşti, a precizat primarul.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro