Vineri, 29 martie 2024 - 7:54:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Avertizare cod galben de ger şi vânt valabilă în toată ţara


13 decembrie 2012

Meteorologii au prelungit avertizarea de ger şi vânt până sâmbătă seara, atenţionând că vor fi temperaturi de la -15 grade în nord-est, centru şi sud la - 26 de grade în estul Transilvaniei.

Autoritatea Naţională de Meteorologie avertizează că vremea va fi geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

Avertizarea a intrat în vigoare joi, la ora 13.00 şi este valabilă până sâmbătă, la ora 18.00. "Vremea va fi geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopţii de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul şi sudul ţării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade, până în jurul valorii de -26 de grade în estul Transilvaniei", se arată în informarea ANM.

În timpul zilei vor fi temperaturi maxime cuprinse între -10 şi 0 grade.

Vineri, în Banat, Crişana, local în Transilvania şi la munte va fi vânt puternic, iar vineri noapte şi sâmbătă vor fi intensificări de vânt şi în Moldova.

În aceste regiuni, vântul va atinge la rafală viteze de 55 - 60 de kilometri pe oră şi pe arii restrânse va spulbera sau viscoli zăpada depusă în zilele precedente.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro