Joi, 28 martie 2024 - 2:07:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sute de persoane sunt blocate pe Aeroportul Henri Coandă


28 decembrie 2012

Sute de oameni sunt blocaţi pe Aeroportul Optopeni pentru că mai multe curse internaţionale ale companiei Blue Air nu au decolat la ora stabilită. Reprezentanţii aeroportului spun că nu sunt vinovaţi şi le recomandă oamenilor să se adreseze reprezentanţilor firmei care operează cursele.

 

Zborurile companiei low-cost  spre Madrid, Barcelona, Roma, Bruxelles şi Larnaca au întârzieri de câteva ore. Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, a declarat că majoritatea întârzierilor au loc din cauza unor probleme operaţionale şi nu doar din motive tehnice.

 

Potrivit lui Iordache, o singură cursă, respectiv cea spre Madrid, a plecat la ora 17.30, în loc de 13.30, întrucât a fost depistată o defecţiune la aeronavă şi s-a impus schimbarea acesteia. Pentru celelalte curse ale căror întârzieri depăşesc trei ore, compania Blue Air a anunţat probleme operaţionale, a mai spus Iordache.

 

De cealaltă parte, Mirela Tudorache Secan, reprezentanta Blue Air, spune că întârzierile nu sunt mai mari decât ale altor companii şi că pasagerii vor ajunge la destinaţie în seara de vineri.

 

"Pasagerii pentru cursa de Roma sunt deja îmbarcaţi. Urmează a fi îmbarcaţi cei de pe cursele de Madrid şi Barcelona, iar apoi restul pasajerilor. Întârzierile nu sunt mai mari decât orice alte întârzieri ale companiilor care operează atât în România cât şi în străinătate. Întârzieri care sunt datorate vremii. În cazul nostru este vorba şi despre nişte motive tehnico-operaţionale. Pasagerii trebuie să ştie că toate cursele vor pleca şi vor ajunge la destinaţie în această seară", a declarat Mirela Tudorache.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro