Vineri, 29 martie 2024 - 11:20:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ELVEŢIA/ Trei morţi şi doi răniţi într-un atac armat


3 ianuarie 2013

Un bărbat a ucis prin împuşcare trei persoane şi a rănit alte două, miercuri seara, în satul Daillon din cantonul Valais, în Elveţia, a anunţat poliţia, care a arestat atacatorul, după ce l-a rănit, relatează AFP.

Trei persoane au decedat la faţa locului. Alte două persoane au fost rănite şi spitalizate", a anunţat poliţia cantonală elveţiană într-un comunicat dat publicităţii în noaptea de miercuri spre joi. Identitatea atacatorului, care este şi el spitalizat, nu a fost dezvăluită de către anchetatori. Motivaţiile sale nu erau cunoscute imediat după atac.

Miercuri seara, "către ora (locală) 20.50 (21.50, ora României), sediul central al poliţiei cantonale a fost alertat în legătură cu faptul că un bărbat trăgea asupra unor locuitori din satul Daillon/Conthey", a anunţat poliţia în comunicat.

Poliţiştii anunţau "mai multe persoane rănite zăcând pe jos".

Patrule din cadrul poliţiei cantonale din Valais, însoţite de unităţi speciale din canton, "au intervenit imediat la faţa locului şi l-au neutralizat pe presupusul atacator", precizează anchetatorii.

În cursul intervenţiei, presupusul atacator a ameninţat poliţia, care a fost nevoită să deschidă focul şi să îl rănească, pentru a-l neutraliza.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro