Joi, 28 martie 2024 - 11:11:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


GIURGIU/ Fată de 14 ani violată de şase bărbaţi


6 ianuarie 2013

O fată de numai 14 ani a fost violată şi bătută de şase bărbaţi. Agresiunea s-a petrecut în comuna Roata din judeţul Giurgiu. Violatorii au fost prinşi şi au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore

Potrivit primelor informaţii, agresorii au fugit de la faţa locului, însă poliţiştii i-au prins la scurt timp. Aceştia au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Cei şase violatori au fost filmaţi de un al şaptelea bărbat în momentul în care abuzau de fată. Cel care a filmat violul s-a lăudat în sat cu imaginile şi astfel o persoană care a văzut filmarea a sesizat poliţia.

Se pare că unul dintre agresori era chiar prietenul fetei care i-ar fi propus să facă sex şi cu ceilalţi. Printre cei care au violat-o şi bătut-o pe fată se află şi un minor de 14 ani.

"În cursul zilei de ieri (sâmbătă n.r.), la postul de poliţie s-a prezentat o minoră de 14 ani care le-a spus poliţiştilor că în data de 3 ianuarie a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane. Minora s-a opus. Trei dintre bărbaţi au legat-o, au lovit-o şi au întreţinut relaţii sexuale. Şase dintre suspecţi sunt reţinuţi, urmând ca în cursul acestei zile să fie conduşi la tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă. Din cei 7 tineri implicaţi, unul este minor, are doar 14 ani şi este singurul care nu a fost reţinut", a declarat Cristian Şuţă de la inspectoratul Giurgiu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro