Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:09:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zi plină pentru pompierii prahoveni


9 ianuarie 2013

Echipele de pompieri au avut mult de lucru în aceste zile. Ieri seară, au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în satul Măneciu Pământeni. Au ars aproximativ 15 mp acoperiş din lemn cu învelitoare tablă şi 2 ml gard din lemn. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei. Cauza probabilă a incediului a fost jarul sau scânteile purtate de vânt şi căzute pe materiale şi substanţe combustibile.

O altă anexă gospodărească a ars şi în oraşul Urlaţi unde echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars aproximativ doi mp grinzi din lemn. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1.000 lei. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o  un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Echipajele SMURD au intervenit în 22 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro