Joi, 18 aprilie 2024 - 8:54:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ard casele prahovenilor


10 ianuarie 2013

Echipajele de pompieri au intervenit, ieri, în mai multe localităţi din Prahova pentru localizarea şi lichidarea unor incendii izbucnite la câteva locuinţe particulare.

Astfel, la Cărbuneşti, pompierii au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Acoperişul din lemn cu învelitoare tablă a ars pe o suprafaţă de aproximativ 55 mp, iar în incendiu a fost distrus mobilierul şi aparatura electrocasnică.

În oraşul Plopeni, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. A ars aproximativ doi metri pătraţi de tavan, iar pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 80.000 lei.

La Telega, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars aproximativ 20 mp de acoperiş construit din lemn cu învelitoare tablă. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 2.000 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro