Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:03:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FRANŢA/ Familie de români spulberată de tren


13 ianuarie 2013

Doi români, sot si sotie, şi fiica lor de cinci ani au murit după ce au fost loviţi de un tren, în Franţa. Tragicul accident a avut loc la ieşirea dintr-o gară din Marsilia, în timp ce aceştia traversau pe jos liniile de cale ferată.

Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, este vorba despre o familie de români, respectiv un bărbat născut în 1982, o femeie născută în 1985 şi fiica lor născută în 2007, care locuiau în apropierea zonei în care a avut loc accidentul.

Accidentul s-a produs la ora 18.10 (19.10 ora României), în timp ce un tren TER părăsea Saint-Joseph, din arondismentul 15, îndreptându-se spre Aix-en-Provence.

Traficul feroviar a fost întrerupt pe sensul Saint-Antoine-Aix până în jurul orei 22.30 (23.30 ora României). Trenurile au putut circula normal pe sensul Aix-Saint-Antoine. Anchetarea accidentului a fost încredinţată Siguranţei departamentale.

Preşedintele Regiunii Paca, Michel Vauzelle, şi-a exprimat "emoţia" după acest "accident dramatic". "Gândurile şi sentimentele mele merg către familia şi rudele lor, cărora le transmit sincere condoleanţe", a declarat el într-un comunicat. "Acest accident dramatic trebuie, o dată în plus, să ne amintească pericolul extrem legat de traversarea şi circulaţia pe liniile de cale ferată şi necesitatea sensibilizării frecvente a cetăţenilor noştri cu privire la riscurile pe care şi le asumă", a adăugat el.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro