Joi, 18 aprilie 2024 - 9:14:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Shakira a născut un băieţel


23 ianuarie 2013

În noaptea de marţi spre miercuri, cântăreaţa Shakira a născut un băieţel sănătos căruia i-a ales deja numele. Milan este primul copil pe care vedeta îl are cu fotbalistul Gerard Pique.

Cântăreaţa şi iubitul ei au întâmpinat cu bucurie venirea pe lume a fiului lor, Milan, într-un spital din Barcelona, scrie US Weekly.

Shakira a anunţat pe site-ul personal naşterea lui Milan Pique Mebarak, născut pe 22 ianuarie la ora 21:26, în Barcelona.

Vedeta a explicat şi cum a ales numele fiului ei: „numele Milan vine din slavă şi înseamnă drag, iubitor şi graţios; în Roma Antică însemna productiv, ambiţios, iar în sanscrită înseamnă uniune".

„La fel ca tatăl său, Milan a devenit membru al FC Barcelona încă de la naştere", se mai arată pe site. Spitalul a confirmat că primul copil al cuplului cântăreşte aproape trei kilograme şi atât mama, cât şi bebeluşul se află într-o stare excelentă.

Cântăreaţa în vârstă de 35 de ani le-a cerut fanilor să o însoţească pe ea şi pe iubitul ei în vârstă de 25 de ani în momentul în care întâmpină venirea pe lume a celui mic, după ce a fost transportată la spital marţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro