Marţi, 16 aprilie 2024 - 7:30:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cablurile de cupru la mare căutare


23 ianuarie 2013

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a surprins mai multe persoane în timp ce decopertau terasamentul căii ferate în zona de vest a municipiului Ploieşti.

În momentul surprinderii, cei în cauză au fugit, reuşindu-se, în urma somării prin voce şi a urmăririi acestora, reţinerea şi imobilizarea numai a unuia dintre făptuitori.  După verificarea faptei ilicite jandarmii au stabilit că, Cristian U. de 29 de ani, domiciliat în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, împreună cu alţi 4 bărbaţi au săpat pe distanţa de 5 metri în terasamentul căii ferate, în zona podului C.F.R. din apropierea Gării de Vest din municipiul Ploieşti, în vederea tăierii cablului de cupru existent în acea zona. Din verificări a reieşit faptul că aceştia vroiau să valorifice cuprul la un centru de colectare a fierului vechi.

Celor în cauză, li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru faptele susceptibile a fi “pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii CFR,  distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a căii ferate a materialului rulant şi tentativă de  “sustragere  de componente ale căii ferate şi de bunuri din vagoane”  dosar ce va fi înaintat Postului de poliţie TF Ploieşti Sud, în vederea continuării cercetărilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro