Vineri, 29 martie 2024 - 3:41:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vezi cum s-a deszăpezit Ploieştiul


29 ianuarie 2013

Luni, 28 ianuarie 2013, începând cu ora 7.00 s-a intervenit cu amestec material antiderapant (sare + nisip), pe poduri, pante, sensuri giratorii si pe arterele principale precum şi pe strazile din cartiere şi alte legături cu arterele principale.

La actiunea de deszapezire o contributie importanta au avut-o si masinile de interventie ale SGU, dar si cei 141 de muncitori ai societati care au inlaturat zapada de pe aleile din parcuri, trotuare, treceri de pieton si din cele 4 cimitire ale muinicipalitatii.

In toata aceasta perioada s-a intervenit cu 43 de utilaje : 20 de utilaje cu sararita si lama, 5 utilaje cu sararite electrice, 16 utilaje cu lama si 2 incarcatoare frontale. S-au administrat in total aproximativ 400 tone amestec material antiderapant.

În intervalul orar 19.00-7.00 s-a acţionat cu  12 utilaje pentru activitatea incarcat si transportat zapada: 9 autocamioane si 3 incarcatoare frontale. S-a incarcat si transportat zapada din urmatoarele zone: Piata 1 Decembrie 1918, B-dul Independentei, Piata Victoriei, Centrul Civic, Piata Eroilor, B-dul Republicii, Piata Mihai Viteazul.

Municipalitatea le reaminteste ploiestenilor, persoane fizice si juridice,  ca au  obligatia de a inlatura zapada, gheata sau poleiul de pe trotuarele din dreptul locuintelor sau al sediilor firmelor. In conformitate cu HCL nr. 228/2006 pentru aprobarea regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea Municipiului Ploiesti,  sanctiunile aplicate de Politia Locala Ploiesti  sunt cuprinse intre 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice si intre 1000 si 2500 de lei pentru persoanele juridice.

De asemenea, facem un apel la cetateni si la persoanele juridice sa inlature turturii de pe imobilele ce le apartin. Daca turturii sunt prea mari, sau cladirile prea inalte si nu reusesc sa faca acest lucru, pot apela la echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. In caz contrar,  vor fi direct responsabili de eventualele accidente cauzate de caderea turturilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro