Joi, 28 martie 2024 - 3:34:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Percheziţii în Capitală, într-un caz de înşelăciune cu pachete turistice


30 ianuarie 2013

Poliţiştii fac miercuri trei percheziţii în Capitală, într-un caz în care directoarea executivă a unei agenţii de turism este suspectată de înşelarea mai multe persoane, cărora le-a vândut pachete turistice, fără a le asigura transportul şi cazarea la hoteluri, prejudiciul fiind de 25.000 de euro.

"Din primele verificări a reieşit faptul că suspecta, în calitate de director executiv al societăţii comerciale în cauză, oferea spre vânzare pachete turistice atractive, la preţuri situate sub nivelul pieţei. Aceasta încasa de la cumpărători diverse sume de bani, încheind cu aceştia contracte cadru de comercializare a pachetelor turistice respective, fără a mai face însă ulterior demersuri pentru contractarea acestor servicii (servicii hoteliere, transport etc.)", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii au mai stabilit că femeia, pentru a garanta restituirea sumelor plătite pentru achiziţionarea pachetelor turistice, ar fi emis instrumente de plată, respectiv file CEC şi bilete la ordin, deşi ştia că acestea nu aveau acoperire.

Directoarea executivă a agenţiei de turism este suspectată de înşelăciune în formă continuată, prejudiciul produs de aceasta fiind estimat la peste 25.000 de euro. Percheziţiile au loc la trei imobile din Capitală, pentru probarea activităţii infracţionale a acesteia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro