Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:39:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


MEXIC/ Un dresor a fost omorât de un tigru în timpul spectacolului


4 februarie 2013

O tragedie s-a produs la circul Suarez din Mexic, după ce un tigru bengalez şi-a atacat dresorul chiar în timpul unui spectacol. Incidentul a avut loc sâmbătă în timpul unei reprezentaţii în oraşul Etchojoa (statul Sonora).

Potrivit publicaţiei Proceso.com.mx, care citează surse ale poliţiei, unul din tigri s-a năpustit asupra lui Alexander Crispín (35 de ani) în mijlocul reprezentaţiei. Felina şi-a înfipt colţii în gâtul dresorului şi l-a târât prin arenă. Tigrul şi-a slăbit strânsoarea de moarte doar după ce angajaţi ai circului s-au grăbit să vină în ajutorul dresorului şi, timp de câteva minute, au încercat să-l scoată din fălcile prădătorului.

Alexander Crispín a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut să-l ajute. A murit din cauza şocului şi a pierderii unei mari cantităţi de sânge, potrivit agerpres.ro.

În momentul atacului, spectatorii au sărit speriaţi de pe locurile lor, încercând să fugă din sală. După cum relatează presa mexicană, tigrul bengalez a fost ucis în cele din urmă de un coleg al dresorului.

Dresorul era născut în SUA, iar în Mexic lucra cu contract în trupa circului Suarez.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro