Joi, 28 martie 2024 - 11:23:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ŞOC/ Dumitru Sechelariu a murit


16 februarie 2013

Fostul primar al Bacăului şi patron al echipei FCM Bacău Dumitu Sechelariu, a murit în această dimineaţă, anunţă Pro Sport.

Dumitru Sechelariu a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă.

Acesta respira cu ajutorul aparatelor, situaţia lui fiind instabilă şi din cauza bolilor cronice de care suferea.

Fumatul excesiv i-a fost fatal omului de fotbal, apropiaţii spunând că acesta obişnuia să fumeze câte cinci pachete în fiecare zi. Familia a încercat să îl ducă la Viena, pentru a avea parte de cea mai bună asistenţă medicală, însă medicii austrieci au refuzat iniţial un eventual transfer din cauza stării precare de sănătate.

În cele din urmă, în cursul acestei săptămâni, omul de afaceri a fost transportat în capitala Austriei, iar medicii de acolo, după un set de analize făcute înainte de o nouă intervenţie, au decis că aceasta nu se mai justifică, în condiţiile în care rezultatele au fost unele foarte proaste. Practic, specialiştii austrieci i-au transmis familiei lui Sechelariu că lupta este deja pierdută, iar în cursul acestei dimineţi acesta a refuzat să se mai împotrivească destinului tragic.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro