Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:54:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Percheziţii de amploare la hoţii de produse petroliere


17 februarie 2013

La această oră, peste 1.000 de poliţişti efectuează 233 de percheziţii domiciliare în şapte judeţe şi în Capitală, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor suspecţi de furturi de produse petroliere din rafinării şi aeroporturi 241 de mandate de aducere urmează a fi puse în aplicare.

În cursul acestei zile, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie, desfăşoară 233 de percheziţii domiciliare în judeţele Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti. De asemenea, vor fi verificate şase societăţi comerciale şi vor fi puse în aplicare 241 de mandate de aducere.

Activităţile sunt desfăşurate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa şi vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor suspecţi de furturi de produse petroliere din rafinării şi Aeroporturile Internaţionale “Henri Coandă” şi „Aurel Vlaicu” Bucureşti, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.

La acţiune participă peste 1.000 de poliţişti din cadrul I.G.P.R., D.G.P.M.B. şi I.P.J. Argeş, Ialomiţa, Giurgiu, Ilfov, Constanţa, Buzău şi Dâmboviţa, care folosesc peste 600 de autospeciale. De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei din Ministerul Afacerilor Interne.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale- I.G.P.R., Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din M.A.I. şi al Serviciului Român de Informaţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro