Joi, 25 aprilie 2024 - 1:10:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CLUJ/ Un elev de 18 ani a murit la Balul Îndrăgostiţilor


23 februarie 2013

Un elev de 18 ani de la Liceul Octavian Goga din Huedin, judeţul Cluj, a murit, vineri noapte, la Balul Îndrăgostiţilor. Potrivit primelor informaţii, se pare că tânărului i-a fost pulverizat în faţă spray paralizant, a intrat în şoc anafilactic şi a murit.

Vineri noapte, în jurul orei 1.20, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 că un băiat se afla în stare de inconştienţă pe trotuarul din faţa unei clădiri din Huedin. Medicii sosiţi imediat la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă fără succces.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 28 de ani din Huedin, care a participat la petrecere, a utilizat un spray iritant-lacrimogen, potrivit Mediafax.

Managerul Spitalului orăşenesc din Huedin, Adriana Costin, a declarat că adolescentul a fost adus la unitatea medicală la ora 1.30 de către poliţişti, în stop cardio-respirator, imediat fiind începute manevrele de resuscitare. Ea a mai spus că tânărul nu avea semne vizibile de agresiune. Victima era din satul Dealul Negru, comuna Călăţele.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro