Marţi, 19 martie 2024 - 9:35:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Rapperul Grasu XXL, implicat într-un accident cu 5 morţi pe Valea Oltului


24 februarie 2013

Un accident extrem de grav s-a produs noaptea aceasta pe drumul naţional care leagă Piteşti de Sibiu (DN 7). Cinci tineri au murit, alţi trei sunt în stare gravă la spital. Cântăreţul de hip-hop Grasu XXL se afla într-un microbuz implicat în accident.

Tragedia a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 190-480 de metri, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti. Circulaţia a fost întreruptă timp de două ore şi un sfert din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45. Din cercetări a reieşit că, din cauza neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, scrie evz.ro.

Cinci tineri aflaţi în autoturism şi-au pierdut viaţa. De asemenea, conducătorul autoutilitarei a fost rănit grav şi încă două persoane (aflate în autoutilitară) au fost accidentate uşor.

Autoturismul a ajuns pe contrasens, perpendicular cu axul drumului şi a fost lovită în plin, din lateral, de microbuzul care circula regulamentar. Toţi cei cinci tineri aflaţi în maşina cu numere de Bulgaria au murit pe loc. Trei persoane din microbuz au suferit fracturi şi alte răni serioase. Printre răniţii din microbuz este şi artistul Dragoş Nichifor (31 de ani), cunoscut cu numele de scenă ”Grasu XXL”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro