Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:42:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parfumuri de 150.000 de euro au fost confiscate de poliţişti


9 martie 2013

Parfumuri de 150.000 de euro au fost confiscate de poliţişti, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Române, care a vizat trei puncte de lucru ale unei socităţi comerciale din Bucureşti, unde s-a găsit depozitată marfa.

În 7 martie, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul IGPR au efectuat verificări cu privire la activitatea infracţională a unei grupări formată din cinci persoane, cu preocupări în domeniul comercializării, pe teritoriul României, de produse cosmetice contrafăcute, potrivit Mediafax.

Membrii grupării infracţionale sunt suspectaţi că, prin intermediul unei societăţi comerciale din Bucureşti, au importat şi comercializat, pe teritoriul României, produse contrafăcute. Au fost identificate trei puncte de lucru situate în incinta a două complexe comerciale, unde suspecţii depozitau şi comercializau mărfurile contrafăcute.

În urma acţiunii desfăşurate de poliţişti, au fost găsite aproximativ 3.000 de parfumuri purtând mărcile unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute şi pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă. Valoarea lor pe piaţă se ridică la 150.000 de euro.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro