Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:03:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Protest condus de deputatul PSD Mihai Sturzu la Convenţia Naţională a PDL


23 martie 2013

Deputatul PSD Mihai Sturzu şi câteva zeci de tineri protestează, sâmbătă, în incinta complexului Romexpo, unde are loc Convenţia Naţională a PDL.

"Avem o scrisoare pe care vrem să o adresăm Monicăi Macovei şi lui Cristian Preda. Suntem nişte oameni destul de tineri şi cu multă grijă pentru viitorul ţării noastre şi am observat că de fiecare dată când se vorbeşte despre interesul naţional aceşti europarlamentari români fac exces de zel, dar de fapt ei negociază cu Laszlo Tokes şi cu Viktor Orban", a motivat Sturzu gestul celor câteva zeci de tineri de a protesta la Convenţia PDL.

El a arătat că protestatarii cred că interesul naţional nu se negociază cu astfel de oameni şi orice fel de astfel de prietenie cu acest tip de polticieni face mai mult rău ambelor popoare. Sturzu a spus că nu reprezintă PSD în acest protest.

"Nu reprezint PSD, suntem nişte oameni de pe Facebook. Nu are nicio încărcătură politică", a susţinut Sturzu. Reprezentanţii Jandarmeriei au venit la protest şi au acordat un prim avertisment, solicitând dispersarea protestatarilor.

După acest prim avertisment, tinerii au părăsit incinta Romexpo, rămând doar Mihai Sturzu, pentru a înmâna scrisoarea europarlamentarilor PDL.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro