Joi, 28 martie 2024 - 3:36:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şapte persoane împuşcate într-un bar din Mexic


30 martie 2013

Un bărbat a deschis focul într-un bar din statul mexican Chihuahua, la frontiera cu Statele Unite, omorând şapte persoane şi rănind alte două înainte de a reuşi să fugă cu ajutorul unui complice, a anunţat vineri ministerul public, potrivit Mediafax.

Individul a intrat joi seară singur în barul situat în centrul Chihuahua şi a deschis imediat focul. Trei dintre persoanele ucise erau chelneriţele barului, conform acestei surse.

După crimă, bărbatul a fugit de la locul faptei cu un automobil în care îl aştepta un complice, conform autorităţilor statului, care nu au furnizat nicio motivaţie pentru acest atac.

Ar putea fi vorba despre represalii după un şantaj nereuşit sau o reglare de conturi între grupuri criminale.

Nordul Mexicului este una dintre zonele cele mai afectate de violenţa legată de traficul de droguri, care s-a soldat cu aproximativ 70.000 de morţi din 2006, când a fost lansată o ofensivă antidrog cu sprijinul armatei de către fostul preşedinte Felipe Calderon.

La 15 martie, şapte bărbaţi, printre care şi liderul unui sindicat local de taxiuri, au fost împuşcaţi mortal într-un bar dintr-o zonă populară din staţiunea balneară mexicană Cancun (est).

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro