Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:32:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consului Iordaniei la Braşov reţinut de DIICOT


4 aprilie 2013

Consulul onorific de la Consulatul Onorific al Iordaniei la Braşov, Dahabreh Raed, a fost reţinut de procurorii DIICOT, care vor cere Tribunalului Braşov arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile în dosarul în care este suspectat că a sprijinit o grupare de contrabandă cu ţigări.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov au decis, joi, să ceară instanţei de judecată înlocuirea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara cu cea a arestării preventive pentru 29 de zile, în cazul lui Dahabreh Raed, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficiali din DIICOT.

În acest context, anchetatorii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele diplomatului, acesta urmând să fie prezentat, joi, unui judecător de la Tribunalul Braşov, cu propunere de arestare preventivă.

Consulul onorific la Consulatul Onorific al Iordaniei la Braşov Dahabreh Raed este suspectat că a sprijinit o grupare de contrabandă cu ţigări condusă de un cetăţean moldovean, care a pus în funcţiune două fabrici clandestine de ţigări, în Braşov şi la Mizil, producând un prejudiciu de 825.000 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro