Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:16:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ARAD/ Doi oameni au murit după ce maşina lor a fost lovita de tren


8 aprilie 2013

Doi bărbaţi au murit, luni dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren. Cei 70 de călători din tren s-au ales cu o sperietură groaznică după ce unul dintre vagoane au deraiat din cauza impactului, informează România TV.

Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de luni, la o trecere de cale ferată nesemnalizată din localitatea Ineu. Trenul care se îndrepta spre Arad a fost implicat într-un grav accident, soldat cu decesul a două victime. Doi bărbaţi, unul de 27 de ani şi un al doilea de 31 de ani, au murit la scurt timp după accident, în timp ce erau transportaţi la spital într-o amubulanţă.

Potrivit anchetatorilor, şoferul nu s-a asigurat corespunzător, iar trecerea nu era semnalizată. De asemenea, maşina avea ataşată o remorcă. În urma impactului, cei peste 70 de călători ai trenului s-au ales cu o sperietură groaznică, după ce un vagon a deraiat şi mai multe geamuri au fost sparte. Accidentul a avut loc în zona localităţii Mocrea, pe DJ 792, la o trecere cu calea ferată fără barieră. La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Arad care au descarcerat victimele din maşină, conform arq.ro.

La faţa locului au ajuns mai multe maşini de intervenţie, printre care şi un echipaj de Descarcerare, care a reuşit să-i scoată pe cei doi bărbaţi dintre fiarele contorsionate. Cei doi erau încă în viaţă, însă au murit în drum spre spital din cauza rănilor grave.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro