Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:12:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


SERBIA/ 13 persoane ucise într-un atac armat


9 aprilie 2013

Un bărbat dintr-o localitate din apropiere de Belgrad a împuşcat şi a ucis 13 persoane, printre care şi un copil de doi ani, relatează presa internaţională. Motivele masacrului sunt încă necunoscute.

Şase bărbaţi, şase femei şi un băieţel de doi ani, rude sau vecini ai atacatorului, au murit după ce Ljubisa Bogdanovic în vârstă de 60 de ani, a tras mai multe focuri de armă în direcţia lor. Printre victime se află mama şi fiul bărbatului. Ulterior atacatorul a încercat să îşi ucidă soţia şi să îşi ia propria viaţă. Potrivit bbc.co.uk, cei doi se află acum în stare critică.

Atacul a avut loc în localitatea Velika Ivanca, aflată la numai 50 de km sud-est de Belgrad. Potrivit localnicilor, după ce şi-a ucis fiul, Bogdanovic a plecat de acasă, în această dimineaţă, înarmat cu un pistol de 9mm şi s-a deplasat spre casele vecine, unde a împuşcat mai mulţi oameni, dintre care unii încă dormeau. „Era un vecin bun şi oricine i-ar fi deschis uşa. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat un localnic pentru Associated Press.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro