Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:24:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PERU/ 33 de morţi într-un accident rutier


14 aprilie 2013

Cel puţin 33 de persoane au murit şi alte zece au fost rănite după ce un autocar care circula pe o autostradă din nordul Perului, a căzut, sâmbătă, de la 200 de metri într-o prăpastie.

Autocarul se deplasa între localitatea andină Cajabamba, din provincia Otuzco, şi oraşul Trujillo, pe coasta Pacificului. la un moment dat a ieşit de pe carosabil, a căzut într-o prăbastie şi a ajuns în apă, făcut praf.  Accidentul s-a produs în cursul dimineţii, din motive necunoscute. Autorităţile au deschis o anchetă.

Henry Rebaza, directorul departamentul Sănătăţii din regiunea La Libertad (nord),a precizat că la bordul vehiculului călătoreau 43 de pasageri pe scaune dar şi alte persoane în picioare, motiv pentru care bilanţul ar putea să se agraveze, informează site-ul televiziunii Sky News.

Cele mai multe dintre victimele tragediei sunt profesori care predau în diferite localităţi din Anzi şi care îşi petreceau sfârşitul de săptămână la Trujillo, a precizat poliţia. Printre victime figurează şi medici şi infirmieri. "Am identificat 33 de persoane moarte şi zece rănite", a declarat Rebaza pentru agenţia oficială Andina, informează Mediafax.

Accidentele sunt frecvente pe şoselele din Peru. Autorităţile atribuie în general aceste accidente vitezei excesive a autovehiculelor într-o ţară în care reţeaua rutieră traversează în mare parte zone montane.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro