Vineri, 29 martie 2024 - 10:20:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BUZAU/ Perchezitii de amploare la clanurile violente


10 mai 2013

20 de descinderi au loc, vineri dimineaţă, în judeţul Buzău, la cele două clanuri care s-au bătut de Paşte, într-un bar. 140 de poliţişti au decins la 20 de adrese din Buzău, Râmnicu Sărat şi Mărăcineni, informează România TV. Sunt căutaţi membri ai clanului Sportivilor şi ai unui clan de romi.

Poliţiştii buzoieni efectuează percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspectate de săvârşirea unor fapte cu violenţă.

"Peste 140 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Fraudelor, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Poliţia municipiului Buzău şi Poliţia municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, efectuează 20 de percheziţii domiciliare", potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

Percheziţiile se efectuează în baza autorizaţiilor emise de Judecătoriile Buzău şi Râmnicu Sărat, pe raza acestor municipii şi în comuna Mărăcineni. Sunt vizate mai multe persoane suspectate de săvârşirea unor fapte cu violenţă.

Acţiunea beneficiază de sprijinul ofiţerilor de la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Iinternă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro