Marţi, 19 martie 2024 - 10:15:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BUŞTENI/ Bărbat mort după ce a căzut în cascada Urlătoarea


25 iunie 2013

Un bărbat de 47 de ani din staţiunea Buşteni a murit, luni seară, după ce a căzut în cascada Urlătoarea şi s-a lovit la cap. Medicii de la ambulanţă au încercat să-l resusciteze timp de aproape o oră.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit, luni seară, după ce a alunecat în cascada Urlătoarea şi s-a lovit la cap, informează Mediafax.

Bărbatul a fost scos din cascadă de către salvamontişti, el fiind în stop cardio-respirator. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Prahova a încercat timp de aproape o oră să-l resusciteze, însă fără succes, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav prin cădere de la zece metri înăţime.

Nu este pentru prima dată când astfel de accidente se produc în zona cascadei Urlătoarea. În 2011, un bărbat de 32 de ani din Galaţi a fost rănit după ce a căzut în cascada Urlătoarea, salvamontiştii din Buşteni fiind solicitaţi să intervină pentru recuperarea bărbatului.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro