Joi, 18 aprilie 2024 - 3:31:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PC nu se va opune nominalizării pe care o va face PNL la Transporturi


24 august 2013

"Nu ne vom opune nominalizării pe care o va face PNL. Este atributul PNL, cred că au toată responsabilitatea de a propune oameni valoroşi în fruntea Ministerului Transporturilor, au oameni valoroşi care pot să răspundă acestor cerinţe şi cred că va fi o chestiune de discuţie între PNL şi cel care conduce guvernul, în speţă premierul Victor Ponta", a declarat, într-o conferinţă de presă, Daniel Constantin.

Acesta a subliniat că PC va susţine poziţia PNL vizavi de nominalizare. 'În egală măsură, premierul, aşa cum de fiecare dată a avut ultimul cuvânt, are ultimul cuvânt în nominalizări, după consultarea, sigur, cu preşedintele partidului care propune. Eu sunt convins că nu sunt neînţelegeri şi că lucrurile vor fi clarificate duminică după şedinţa PNL-ului', a conchis liderul conservatorilor.

Daniel Constantin a efectuat vineri o vizită în judeţul Alba unde, în calitatea sa de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a avut întâlniri cu fermieri şi cu şefii serviciilor deconcentrate din cadrul MADR.

Sursa: AGERPRES


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro