Joi, 25 aprilie 2024 - 5:22:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cei 11 răniţi aduşi din Ungaria sunt conştienţi


31 august 2013

"Ne-am deplasat în Ungaria pentru a evalua situaţia. Am ajuns cu 11 din cei 18 pacienţi internaţi în spitalele din Ungaria. Dintre cei 11, unii suferă de diferite nivele de leziuni - de fracturi, unele deja operate, coloană. O persoană are leziune de coloană, alţii au leziuni minore. Sper ca o parte să se externeze repede, alţii vor rămâne pentru mai multe investigaţii. Niciunul din cei 11 nu este în comă", a precizat Arafat.

Potrivit acestuia, patru dintre răniţii aduşi vor fi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, patru la Spitalul Universitar şi trei la Bagdasar Arseni.

Arafat a explicat că doi dintre răniţii rămaşi în Ungaria sunt copii care prezintă leziuni ale ficatului şi splinei.

"Copiii mai ales au avut leziuni, au decis să le trateze într-un mod conservator. Unul are leziune de ficat, altul de splină. Unul dintre pacienţii rămaşi (în spital - n.r.) se afla în operaţie, alţii la terapie intensivă în stare critică intubaţi şi ventilaţi", a spus secretarul de stat.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 18 au fost rănite într-un accident rutier petrecut vineri în Ungaria, pe autostrada M5, pe direcţia Budapesta. Microbuzul românesc implicat în accidentul de pe autostrada M5 din Ungaria se deplasa de la Galaţi la Milano şi avea 19 pasageri şi doi şoferi. În urma coliziunii cu un tir, doi bărbaţi şi o femeie au decedat.

Sursa: AGERPRES


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro