Vineri, 29 martie 2024 - 6:37:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un consilier judeţean al PNL Braşov, reţinut pentru instigare la fals şi la abuz în serviciu


7 noiembrie 2013

Adrian Maxim, consilier judeţean PNL Braşov, a fost reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov după ce ar fi fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice, apoi a influenţat un legist de la Serviciul de Medicină Legală Braşov să îi emită un document fals, relatează Mediafax.

Consilierul judeţean Adrian Maxim a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind învinuit pentru infracţiunile de refuz recoltare probe biologice, instigare la fals intelectual şi instigare la abuz în serviciu, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Monica Munteanu.

Totodată, un medic legist de la Serviciul de Medicină Legală Braşov este cercetat în libertate pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi abuz în serviciu.
Se pare că Maxim a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Apoi ar fi luat legătura cu medicul legist Octavian Jardan pe care l-a influenţat pentru a-i emite un document fals din care să reiasă că ar suferi de "aichmofobie", adică fobie faţă de ace, obiecte ascuţite şi tăioase, acesta fiind motivul pentru care ar fi refuzat să i se recolteze probe biologice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro