Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:27:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident grav la Constanţa


4 noiembrie 2012

Un şofer de 28 de ani a murit, duminică dimineaţă, după ce a intrat cu maşina într-un parapet de beton în condiţii de ceaţă, iar alţi trei tineri, aflaţi în autoturism, au ajuns la spital în stare foarte gravă, doi dintre ei în comă.

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier Constanţa, accidentul s-a petrecut în jurul orei 06.00, pe DN 2A, pe o porţiune de drum cu ceaţă.

Şoferul, care se deplasa la volanul unui autoturism Seat dinspre Ovidiu către Constanţa pe banda a doua de mers, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la un moment dat a izbit separatorul de benzi din beton aflat pe axul şoselei. În urma impactului deosebit de violent, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, care avea permis de conducere pentru toate categoriile de autoturisme, a murit pe loc, iar ceilalţi trei tineri care se aflau în maşină au fost răniţi foarte grav şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic judeţean de Urgenţă Constanţa.

Doi dintre ei, unul în vârstă de 18 ani şi celălalt de 22 de ani, au fost internaţi în comă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele lor de supravieţuire.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro