Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:55:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bercea Mondial, judecat în stare de libertate


17 ianuarie 2012

bercea_mondialTribunalul Olt a admis, marţi, cererea lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea instanţei, a anunţat judecătorul Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.


Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova şi până la judecarea recursului Sandu Anghel rămâne în arestul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Craiova.
Tribunalul Olt a decis marţi, pentru a cincea oară, înlocuirea măsurii arestării preventive a lui Bercea Mondial cu aceea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu - municipiul Slatina, motivarea deciziei magistraţilor urmând a fi făcută în cursul acestei săptămâni.
În lunile august, septembrie, noiembrie şi decembrie Tribunalul Olt a mai admis cererea lui Sandu Anghel de înlocuire a arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea, însă procurorii au făcut recurs de fiecare dată, care a şi fost admis de Curtea de Apel Craiova.
Şedinţa de judecată de marţi s-a desfăşurat cu uşile închise deoarece apărătorii lui Sandu Anghel au susţinut că acestuia îi este "lezată moralitatea şi demnitatea din cauza intensei mediatizări". Sandu Anghel a fost arestat pe 20 februarie într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.  Bercea Mondial a cerut, în repetate rânduri, să fie eliberat sub control judiciar, pe motive de boală, însă solicitarea i-a fost respinsă.
El mai este cercetat, în prezent, în alte şase dosare penale, iar membrii familiei sale au fost cercetaţi de poliţiştii din judeţul Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro